събота, 5 септември 2020 г.

Жени се запозна със свекърва си, но щом събу обувките си стана страшно

 Жени се запозна със свекърва си, но щом събу обувките си стана страшно 

В този живот може да ви се случи абсолютно всичко, затова е добре да сте винаги подготвени и поддържани. На кого не му се е случвало да се срамува, след като е отишъл на гости и му се е подало скъсаното чорапче или пък се е изпотил?

Да, тези неща се случват, но това, което стана с Жени е много по-различно и срамно.

Момичето бе изгонено по грозен начин, след като отишло на гости и си събуло обувките, а причината не е нито една от гореизброените.

С какво обаче предизвикала тя ненавистта на майката на любимия на Евгения, ще ви разкрием в следващите редове.

Жени винаги е била необикновена. Тя е различна и не се вписва в нормите за външен вид. Според много хора тя е странна птица, а стилът ѝ е просто необичаен.

Самата Жени признава, че дори родителите ѝ са ѝ правили забележка за визията, но тя винаги е била на мнение, че трябва да бъде себе си. Дълго време тя нямала приятели точно защото не всеки иска да има такъв човек в обкръжението си.

Жени обаче не се влияела от това, а била на мнение, че този, който иска да е с нея, ще я приема такава, каквато е.

Тя дълго време нямала връзка. Един ден обаче младеж на име Владимир се влюбил в нея. Той харесвал именно нестандартната ѝ гледна точка и визия, дори признавал, че Жени го привлякла именно със силната си индивидуалност, която не се притеснявала да изразява.

Връзката им продължила няколко месеца, когато Владимир решил да запознае избраницата си на майка си. Той предложил това на любимата си, а тя с радост се съгласила.


Въпреки това, за да направи добро впечатление, момичето решило да махне пиърсинга от лицето си, да прикрие татуировките си и да се облече нормално за важната среща. Когато важният ден настъпил обаче, се оказало, че Жени е забравила да направи нещо много важно.

Щом Евгения пристигнала в дома на любимия си, всичките мечти, че бъдещата ѝ свекърва ще я хареса, рухнали напълно. Жени напълно забравила да оправи ноктите на краката си, а пръстите ѝ изглеждали шокиращо с новия ѝ скандален маникюр. Щом майката на Владимир видяла ноктите на момичето, се нахвърлила върху сина си и изгонила и двамата от вкъщи.

Скоро майката настроила сина си срещу Жени и двамата се разделили.

Тази история е разказана от наш читател, който желае да запази анонимност. Имената на героите умишлено са променени. /jenata.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата