неделя, 12 юли 2020 г.

Социологът доц. Антоний Гълъбов с точен коментар ще хвърли ли Борисов оставка / ВИДЕО


Няма да има оставка на правителството. С нарастването на случаите на коронавирус, хората се стреснаха. Всеки призив, който преминава отвън институциите, е лош. Съдбата на България не се решава на площада. Това заяви социологът доц. Антоний Гълъбов в ефира на Нова телевизия.  “Няма да се стигне до оставка на правителството.
Вчерашното изявление на Радев няма нито политически, нито правна, нито институционална стойност. Не е вярно, “че съдбата на България се решава на площада”. Няма такова нещо”, уточни той. Що се отнася до Росенец, доц. Гълъбов заяви, че е получил един натиск върху НСО и в резултат на това началникът на службата е подал оставка.
Той коментира и напрежението край парк "Росенец" в Бургас. “Когато г-н Христо Иванов опита да дебаркира на този плаж, това веднага беше тиражирано. Беше постигнат сериозен натиск върху НСО и нейният ръководител подаде оставка.
В край на тази акция беше постигнато съгласие, хората пяха химна на България. Това е малко като от произведенията на Вазов. Накрая всички се сещаме, че сме българи.

Вторият резултат беше, че Доган и Пеевски се отказаха от охраната на НСО. Имахме два резултата, които нямаха връзка с ходенето на плаж. Това показва, че президентската администрация е склонна да си сътрудничи с “Да, България”. Направи се опит да се изгради един антигерб фронт, поясни Гълъбов.

Новините от днес и със задна дата