събота, 27 юни 2020 г.

Ново 20 със заразените сервитьори с К-19 от Царево

Ново 20 със заразените сервитьори с К-19 от Царево  - 0
Шефът на Theatro Beach в Царево – заведението, в което тази сутрин стана ясно, че има 7 човека от персонала, заразени с коронавирус – публикува на официалната страница на бара във фейсбук снимки от общо 17 теста за SARS-CoV-2, за да докаже, че няма болен от новия вирус служител, предава Флагман бг. На снимките се виждат отрицателните резултати на всичките 17 служителя в открития наскоро бар, подписани и подпечатани от д-р Росен Михайлов. PCR тестовете са извършени още вчера.  „Здравейте Приятели, С радост Ви съобщаваме, че ВСИЧКИ проби, направени с PCR тестове на екипа на THEATRO BEACH (Theatro Beach Bar, Theatro Night Club & Djanam Steak&Fish) са ОТРИЦАТЕЛНИ! Направихме пробите в две независими лаборатории!!! Екипът ни е напълно здрав и без нито един случай на covid-19.
Прилагаме тестовете, които разбира се са налични и на хартиен носител при нас. За нас това е удовлетворение, въпреки че не сме имали съмнения. С уважение към нашите клиенти, към Вас, ги показваме и публично!  По този начин- ясен и недвусмислен, оборваме разгромно всички слухове, разпространявани от недоброжелатели и за наша изненада- повтаряни от различни хора и медии.

Вярваме в здравия разум, на мнозинството; вярваме и се грижим за опазването на здравето на екипа и клиентите си, до колкото зависи от нас; работим здраво; забавляваме се още по-здраво и знаем, че всичко това, няма да бъде безрезултатно! Очакваме Ви - здрави, прави и много по-корави от всяка неоснователна клюка. Жълто при нас е само Слънцето :) Усмихнете се и му се насладете и Вие!”

Новините от днес и със задна дата