събота, 9 май 2020 г.

Неправоспособен с отнета книжка, с джип „Мерцедес G“ потроши няколко коли наведнъж в Бургас


Неправоспособен с отнета книжка, с джип „Мерцедес G“ потроши няколко коли наведнъж в Бургас, съoбщиха от Областна дирекция на МВР - Бургас.

На 09.05.т.г. около 05.45 ч. джип „Мерцедес G“, с бургаска регистрация, управляван от 22 годишен бургазлия / неправоспособен водач с отнета книжка/, завивайки от ул. „Константин Фотинов“ по ул. „Митрополит Симеон“ губи управление над автомобила, осурква първата от паркираните в отсечката на коли, странично блъска втората, удря третата – л.а. „БМВ“ в средата на купето, а тя от своя страна, измествайки се причинява материални щети на още три автомобила.

         След допускане на пътния инцидент водачът на джипа напуска местопроизшествието, но е задържан от полицейските служители на ул. „Райна княгиня“ / разположена на пресечка от мястото на сблъсъка/. 

         22 годишния водач на автомобила отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотици. Задържан е за срок от 24 часа.

         Направен е първоначален оглед на местопроизшествието. По случая в Първо Районно управление – Бургас е образувано досъдебно производство.

Новините от днес и със задна дата