сряда, 6 май 2020 г.

Извънредни новини за арестуваната Жени Калканджиева!

Жени Калканджиева, която бе задържана снощи след съседски скандал, се изправя пред Районния съд, съобщават от СДВР, цитирани от glas.bg. Прокуратурата ѝ е повдигнала обвинение за дребно хулиганство, затова че е нападнала съседите си.
Калканджиева все още е в ареста, където изкара цялата нощ. На разпит в прокуратурата са Ралица и Маги Захариеви, които вчера два пъти сигнализираха полицията за непристойно поведение от страна на Калканджиева.
Предоставиха и записи от случилото се през деня в кооперацията в кв. "Бояна".  Припомняме, че в следобеда на 5 май между Калканджиева и съседите ѝ - Ралица и Маги Захариеви, възниква спор. Запечатано е и видео от скандала.
В него се чува караницата между „Мис България 1995“ и съседите ѝ.
Късно вечерта полиция отново ходи до кооперацията в кв. „Бояна“. Спорът продължава няколко часа. Жени Калканджиева хвърля яйца през терасата по колите пред блока.
Стига се до нецензурни думи към полицаите и Калканджиева е отведена в ареста на Шесто РУ. Съседи поискали синът ѝ да остане при тях, но тя не се съгласила и детето също се качило в патрулката.
В ареста е дошъл познат на Калканджиева, който е отвел момчето от ареста. Всичко по случая вижте във видеото:

Новините от днес и със задна дата