понеделник, 4 май 2020 г.

Банка ДСК и Експресбанк вече са една банка

Банка ДСК и Експресбанк официално приключиха днес процеса на интеграцията си, превръщайки се в нова обединена банка с търговското име „Банка ДСК“. Банка ДСК вече обслужва над 2.5 милиона клиенти, разполага с най-голямата мрежа от клонове и банкомати в страната, съобщиха от финансовата институция.
 
„През последната година и половина трябваше да се справим с предизвикателството да осъществим сериозния и труден процес по интеграцията на Банка ДСК и Експресбанк. Този процес приключи успешно, но нашата работа не свършва дотук.

Най-важното признание за Банка ДСК ще дойде от нашите клиенти. Ето защо ще продължим да работим, за да им предоставяме модерни, дигитални и удобни финансови услуги.

Особено сега, пред прага на икономически трудности, ние трябва да сме редом до клиентите ни и да бъдем достатъчно гъвкави, за да отговорим на техните нужди.
Благодарни сме им за доверието, защото знаем, че ще продължим да изграждаме успеха си заедно“, заяви Виолина Маринова, главен изпълнителен директор и председател на УС на Банка ДСК.
 
За да улесни клиентите на Експресбанк в процеса на интеграция, през октомври 2019 г. Банка ДСК създаде специална дигитална платформа, където те да могат да намират актуална и важна информация за предстоящите промени по продуктите, които използват.


Страницата  е достъпна на адрес https://dskbank.bg/integration.

Банка ДСК е собственост на Банка ОТП Унгария – банката-майка на Група ОТП, която е най-големият доставчик на финансови услуги в Унгария и регионален лидер на пазара в Централна и Югоизточна Европа.

Банка ОТП присъства в България от 2003 г.

Новините от днес и със задна дата