вторник, 19 май 2020 г.

Шаш! Христо Калоферов се раздели с майката на бебето си

Преди месец журналистът Христо Калоферов изживя най-щастливия миг в живота си, защото стана татко на прекрасно момченце. Месец по-късно обаче, ситуацията в личния му живот явно не е толкова розова, колкото изглежда отстрани.

Един от най-чаровните новинари в Нова телевизия минава през серия от промени в живота си, откакто стана татко. Вместо да стабилизира семейния уют след ражданетон а сина си, Калоферов изживява точно обратното.

Оказа се, че той се е разделил с майката на детето си, но причината за неочаквания разрив в отношенията им, е неизвестна за момента. Освен това и самият Христо Калоферов никога не е афиширал жената до себе си, независимо за кой период от живота му става дума. Не го направи и сега, когато стана баща, пише "Уикенд".

Иначе първородният син на синеокият чаровник се появи на бял свят в разгара на пандемията от короанвирус, поради което и роднините му все още не са виждали бебето на живо. Доскоро ограничителните мерки с въвеждане на КПП-та на входовете и изходите на столицата въпрепятствали роднините му от Асеновград да посетят малкият Христо, но майка му Мариана и сестра му Стефка вече са крайно нетърпеливи за този момент.

Любопитна подробност, която не остана незабелязана, бе, че в многобройните поздравления, които Калоферов получи по повод раждането на бебето, не присъстваше името на родилката. Колеги на новинаря издават, че всъщност той не живеел под един покрив с нея и нямал намерение да свива семейно гнездо. Даже хората от близкото му обкръжение нямали представа нито как се казва тя, нито дори как изглежда.

Майката на Христо обаче, е убедена, че той ще бъде перфектен родител, защото самият той е израснал без баща. Както е известно, Калоферов бил едва на 3 годинки, когато чичо му застрелял татко му с пушка. Истината за смъртта му научил чак на 18 години. Чичо му убил баща му след пиянска свада на строежа на нова къща. Тъй като убиецът бил носител на званието "борец против фашизма и капитализма", лежал в затвора само няколко месеца. Калоферов бил на 12 години, когато за първи път се запознал с родителите на баща си, припомня още изданието.

По-късно майка му се омъжила за втори път и така след 9 години се появила сестра му. Именно с нея Христо Калоферов се е появявал най-често в публичното пространство. На някои от фотосите в началото мнозина си мислеха, че той показва жената до себе си. Уви, мистерията по този въпрос, продължава да бъде факт./show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата