вторник, 12 май 2020 г.

Танцуващия милионер Джанлука Ваки ще става баща / Видео

Светска бомба с танцуващия милионер Джанлука Ваки ВИДЕО  - 0
В Деня на майката на страницата на италианеца се появи видео заедно с неговата любима Шерън Фонсека. Клипът обаче силно се отличаваше от онези, които танцуващият милионер обикновено публикува в мрежата.
Вместо палещи ритми и танци в клипа двойката споделя със своите последователи много радостна новина: те чакат своето първо дете.
"Много съм радостен да ви съобщя, че Шерън и аз чакаме дете! Тя ще стане майка на моето дете, за което аз винаги съм си мечтал", споделя Ваки. Видеото приключва с искрена прегръдка на двойката.
Моментът е доста емоционален: може да се види как 52-годишният милионер се опитва да сдържи сълзите си. Клипът е публикуван и в социалните мрежи на Шерън. В коментарите бъдещите родители получават поздравления от други звездни приятели и почитатели от целия свят. Джанлука е истинска Инстаграм звезда.

В началото на десетте години на текущия век той започнал да публикува видеа с танци. Само за няколко години той успя да се сдобие с цяла армия от фенове. В момента той е следван от над 15 милиона души.
За първи път феновете на италианеца чуха за Шерън Фонсека през 2017 година. По думите им, красавицата веднага е заела особено място в живота на Ваки, затова всички чакаха кога двойката ще се сдобие с бебе.
Уточняваме, че Джанлука Ваки вече има дъщеря, но тя е доведена.

>

Новините от днес и със задна дата