събота, 9 май 2020 г.

Трагедията е неописуема: Родителите видели как двамата им синове загиват в адската катастрофа край Карлово

Трагедията е неописуема: Родителите видели как двамата им синове загиват в адската катастрофа край Карлово - 0
Трагедията в Карлово е неописуема. Родителите на загиналите снощи в адското меле братя Петко Д., на 32 години и Димитър Д., на 35 години, са видели как синовете им си отиват.
Майката, която е юрист, и бащата, който по непотвърдена информация е пенсиониран военен, са се движили с друга кола след тази на синовете си. През деня четиримата отишли в старата си наследствена къща в съседното до Карлово село Васил Левски.
Там работили на двора, а вечерта тръгнали да се прибират.
Братята се качили в Мерцедес С 200, за да се приберат в дома си в Карлово. Минути след тях в друг семеен автомобил се качили и родителите. Те са станали свидетели на неописуемата драма, майката е разпознала синовете си.
От източници на разследването медията ни научи, че мерцедесът се е движил с висока скорост, не е успял да вземе опасен завой, навлязъл е в насрещното движение и се е ударил челно в пикап.
Братята са загинали на място. Мелето е било много тежко, рязали са ламарини, за да извадят телата. В пикапа пътували мъж и жена от село Соколица. И двамата са настанени в пловдивска болница, шофьорът е със счупени ребра, жената е с натъртвания. В Карлово са потресени от трагедията. Телата са откарани за аутопсия. Вероятно погребението ще е утре или в понеделник.

Местни хора са разказали, че младите мъже не са били семейни, семейството било изключително добро и се ползвало с голям авторитет в подбалканския град. По информация на познати момчетата наскоро отворили ресторант в София, а докато той работел, майката е ходила да им помага./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата