четвъртък, 23 април 2020 г.

Къци Вапцаров обърна внимание на различен детайл от фаталната катастрофа с Милен Цветков

Къци Вапцаров обърна внимание на различен детайл от фаталната катастрофа с Милен Цветков ВИДЕО - 0
Къци Вапцаров обърна внимание на различен детайл от фаталната катастрофа с Милен Цветков. На появилото се видео от жестокото меле, при което 22-годишният дрогиран Кристиан блъсна колата на водещия и го погуби се виждат и пешеходците, които бяха поставени в риск.
"На видеото от катастрофата се вижда ясно колко сме уязвими като пешеходци, дори на зелен светофар, никой не си направи сериозно труда да се огледа и дори с периферното си зрение да забележи, че връхлита джип със 130 км/ч.
Добре е да се оглеждаме дори на зелен светофар и зебра, задължително на всички страни и да сме готови да реагираме, защото не знаем дали на някоя кола няма да ѝ откажат спирачките или някой луд няма да е зад волана. Аз и на зелено като минавам с колата, пак се оглеждам за прелитащи идиоти. Жалко за Милен! Мир на праха му!", пише във Фейсбук легендата от "Невада".

Майката на Кристиан - Десислава Николова, днес се сдоби с обвинение, заради това, че е предоставила джипа на една от фирмите си на своя син. Тя е пусната под гаранция от 100 000 лв., вносима в 10 дневен срок.

Новините от днес и със задна дата