четвъртък, 23 април 2020 г.

Мъртвопияна жена шокира ченгета в Бургас, такова чудо не бяха виждали

Въпреки солените наказания и тежките последствия българинът не се научи на дисциплина на пътя. По празниците трима са задържани в Бургас с голямо количество алкохол в кръвта - над 2 промила. Сред тях има и жена, съобщават от МВР - Бургас.
Първият случай е от  ул. "Черни връх" в жк "Меден рудник". Служители на Четвърто РУ-Бургас спрели за проверка товарен автомобил Форд Транзит, управляван от 50-годишен бургазлия. Извършен му е тест с дрегер, като апаратът е отчел 2,39 промила в кръвта.
Няколко часа по-късно -  на КПП Твърдица в посока жк "Меден рудник" е арестуван следващият пиян шофьор, този път жена. 40-годишна бургазлийка е била зад волана на Тойота 4 Рънър. Тя е била във видимо неадекватно състояние, а резултатът от дрегера шокирал полицаите - 2,80 промила алкохол в кръвта на шофьорката.

"Цяло чудо е, че по някакъв начин е успяла да шофира и не се е пребила. Това е много голямо количество алкохол за жена", коментират специалисти.
Навръх Великден - в неделя около 20 ч. в бургаския кв "Долно Езерово" в хванат още един пиян шофьор.
Служители и от Второ РУ-Бургас спрели за проверка "Сеат", с бургаска регистрация, управляван от 32-годишен бургазлия. Тестът с дрегер показал 2,58 промила в кръвта на шофьора. Тримата пияни водачи са задържани за срок до 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

Новините от днес и със задна дата