неделя, 26 април 2020 г.

Покъртително: Елица загинала в кола с друг мъж, гаджето ѝ скърби за нея

Покъртително: Елица загинала разсъблечена в кола с друг мъж, гаджето й скърби за нея - 0
Трагедията, в която загинаха 25-годишната Елица и бившето й гадже Ради Зеления, който има малко детенце от друга, потресе цяла България. Те се задушиха със свалени дрехи в работещ на газ автомобил в района на град Перник, пише news2.bg.
Елица живеела съвместно с приятеля си Юли в столицата София. Тя работела в Мол, като в понеделник дори ѝ предстояло повишение на работното място.
Юли и Елица първоначално живеели при родителите на момчето, но се изнесли в собствено жилище, за да не пътува тя всеки ден от Перник до София и обратно. Но през уикенда, тя се връщала в Пернишко, за да се види с нейните родители, които обичала безкрайно. Тази седмица, обаче, Елица се срещнала и с Ради Зеления – бивше нейно гадже от детството, с което били скъсали отдавна. Двамата се уговорили в социалните мрежи да се видят.
Решили срещата да е в кола и на тъмно място, защото Ради бил женен и с малко бебе. Това и била фаталната среща между тях, в която ги намират със съблечени дрехи в лек автомобил, удушени от газовете. Елица е починала на място, а е Ради закаран в реанимация на пернишката болница, но лекарите така и не успели да се преборят за живота му.
„Не искам моята любима Елица да бъде запомнена като човек, който тя не е. Тя беше много честна. Предпочиташе да ми каже нещо, което би ме наранило, отколкото да ме излъже", тъгува днес Юли.

„Елица обича да се гушва и да заспива. Най-вероятно са заспали“, с тъга предполага той. Според Юли среща между Елица и бившето ѝ гадже Ради се е случила само веднъж – във фаталната вечер. Преди това те не са поддържали връзка или поне той не знае за такава. Юли признава, че е бил много влюбен в нея. "Две години я "преследвах" и тя не ме допускаше за себе си. Бяха двете най-тежки години в живота ми. Поболях се от несподелена любов, но не се отказах. Накрая тя разбра, че любовта ми е по-силна от всяка друга, която е виждала досега.
Ако имах възможност, бих заменил своя живот за нейния. Без да се замисля", признава Юли.
Той не спира да излива любовта си в социалните мрежи, където публикува и албум със снимки, описващ историята на тяхната любов.

Новините от днес и със задна дата