сряда, 29 април 2020 г.

Съпругата на Милен Цветков със силно послание за журналиста!

За първи път след трагедията с Милен Цветков проговори единствената му законна съпруга. Става въпрос за Йорданка Начева. Двамата имат дъщеря - Калина. Припомняме, че Цветков загуби живота си след брутална катастрофа, когато дрогираният с коктейл от наркотици Кристиан Николов се вряза в колата му навръх Великден. Със съдействието на ген. Мутафчийски, в средата на миналата седмица Начева и дъщеря ѝ се върнаха от Нидерландия, където живеят, за да организират погребението на водещия.
Ето разтърсващите думи на Йорданка Начева в негова памет: "Животът след загубата на Милен - бащата, приятелят, силният глас на истината. Парченца от всички нас са разбити и изгубени завинаги. За да продължат напред, неговите деца се изправят пред предизвикателството да изградят своя свят отново.
Да се научат как да живеят без неговото присъствие и любов, вдъхновеност, смях, постоянно търсене на истината и доброта.
Присъствието на гняв е разбираемо в момент на внезапна и съкрушителна скръб, но по-важни са любовта, добрината и състраданието, което неговите деца усещат в сърцата си от всички в този момент. Тази любов е истинската същност на българите. И неговите деца я усещат!

Те бяха заедно в минутите, в които можеха да се сбогуват с него, заобиколени от техните най-близки. Бих искала дълбоко да благодаря на всички, които направиха тези моменти възможни. Неговите деца ще имат нужда от помощта и подкрепата на всички нас и занапред, за да могат да продължат да растат с ценностите, в които той ги възпитаваше, да продължат неговия път и да съхранят най-добрите спомени и светлина в сърцата си.
Призоваваме всички да изпращат добра енергия и помисли към Милен, за да помогнат в пътя на душата му. Сбогом, с тъга, много обич и преклонение пред светлата ти памет. Мир на душата ти".

Новините от днес и със задна дата