петък, 3 април 2020 г.

Невероятно! Легенда няма спирка на 89 години, чака дете по време на пандемия

снимка: Getty Images/Gulliver

Едно от легендарните имена в света на спорта Бърни Екълстоун чака дете от съпругата си Фабиана Флоси по време на пандемията от коронавирус, а е на 89-годишна възраст. Това разкри един от близките приятели на британеца Роже Беноа. Швейцарският журналист е близък с бившия собственик на Формула 1 още от 70-те години на XX век, като двамата изкарват част от коледно-новогодишните празници заедно.

„Да, вярно е, ще се роди през лятото”, засмял се Екълстоун на въпроса от Беноа дали наистина чака дете. „Надявам се бързо да се научи да играе табла!”, добавил 89-годишният британец.

„След цялата работа във Формула 1 имахме време да тренираме. Трябва да съм внимателен с Фабиана по време на тази очевидно по-дълга изолация. За щастие работата във фермата никога не свършва. Освен това Фабиана се грижи за собствената си плантация за кафе“, казал още Бърни. Двамата с Фабиана са се изолирали в семейната им ферма в Бразилия, която се намира северно от Сао Пауло.

„Надявам се и никога да не изрази желание да се занимава с нещо свързано с Формула 1…”, допълнила тя.

Според информацията Екълстоун чака син, който ще е четвърто дете за него след три дъщери. От първия си брак с Айви Брамфорд легендата има дъщеря на име Дебора. Втората му съпруга е бивш модел Славица Радич пък му роди две момичета – Тамара и Петра. Бърни и Славица се женят през 1985 година и развеждат през 2009 година. От 2012 година той е женен за 46-годишната Фабиана Флоси, работила в маркетинговия отдел на пистата Интерлагос./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата