вторник, 28 април 2020 г.

Неописуема трагедия! 31-г. бургазлийка се обеси в стаята на спящото си дете

полиция линейка | НА МОРЕТО
Страшна трагедия се е разиграла малко след полунощ в блок 100 на бургаския жк. „Меден рудник”, пише Флагман.бг. 31-годишната Дияна Д. е била намерена обесена на саморъчна примка, която самата тя е провесила на фитнес лост в помещение, ползвано за физическа подготовка от приятеля ѝ. Мястото на фаталната лична драма е част от апартамент на 1 вход, ползвано от собственика Станимир като семеен фитнес.
Жената и 4-годишното ѝ момченце се нанесли в импровизирания физкултурен салон в началото на март, след като са се прибрали от Германия по призива на българското правителство за оцеляване при започващата извънредна ситуация. „Жената беше много приятна, детенцето играеше с нашите деца. Разбрахме, че от много време е живеела в чужбина, иначе е от кв. Долно Езерово.
Прибрала се е в родината, след като приятелят ѝ Станимир и обещал, че ще живее при него. Не знаем дали са имали интимна връзка, той живее в лявата част на апартамента”, казали пред изданието съседи, които от снощи не са мигвали след случилото се. На страшната находка се е натъкнал около 12:30 часа снощи Станимир, който е разбил вратата заедно с двама негови приятели.

Те видели все още топлото тяло на бесилката, отрязали веднага въжето, но било късно. В този момент забелязали, че в стаята непробудно спи 4-годишното момченце на Дияна. Сигнализирали веднага за инцидента на тел. 112. След пристигането на полицаите, тримата мъже са били откарани в Четвърто РУ-Бургас за показания. Няма информация от пресцентъра на МВР дали някои от тях е задържан за 24 часа, докато се изясни причината за смъртта.
Блок 100 в жк. „Меден рудник”, където снощи се разигра трагедията с депресираната от безизходицата жена Извършената аутопсия тази сутрин е установила, че няма следи от насилие по тялото. Момченцето е било изведено спящо от полицаите навън и все още не знае за случилото се. По информация на медията през последните дни жената била много отчаяна, тя се надявала по-скоро да свърши извънредното положение в Германия, за да се върне на работа, нямала никакви средства да гледа детето си.
Преди да посегне на живота си, тя е изпратила SMS-и на брат си и баща си, които живеели в Малко Търново. Написала и предсмъртно писмо. Поведението на Станимир подсказва, че той също е получил SMS за намерението, което има Дияна.

Новините от днес и със задна дата