четвъртък, 5 март 2020 г.

Меган Маркъл може да заработи по 1 млн. долара на секунда


Не е тайна, че Меган Маркъл търси всевъзможни начини да направи себе си и съпруга си – принц Хари, финансово независимо. Преди време британският престолонаследник намекна на шефовете на „Дисни“, че съпругата му е актриса и е в състояние отново да работи.
Сега 38-годишната херцогиня получи неочаквана оферта, пише списание ОК. Германската козметична компания „Биотулин“ е предложила на Меган 5 млн. долара за 5-секундна поява в сериала, в който тя участва дълги години – „Костюмари“.
Предложението е тя да се върне в ролята на Рейчъл Зейн. Компанията произвежда органичен ботокс, за който се твърди, че намалява бръчките за един час.
Те твърдят, че Меган е голяма фенка на продукта. От компанията са се свързали с NBCUniversal – телевизията, която стои зад сериала.
„Предлагаме ви 5 млн. долара за 5-секундно появяване на Меган Маркъл с нашия биологичен ботокс гел във вашия сериал „Костюмари“, гласи офертата, публикувана в Туитър.
„Освен това проверете офертата ни при нейния агент“, добавят от фирмата.
Новината идва след твърдения, че „Дисни“ са се отказали от актьорските услуги на Меган, защото била „противоречива фигура“. /БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата