В гаражно помещение, в родната му къща в средецкото село Бистрец, е бил заловен Гочо Бургаския. Tова е станало при спецакция на полицията днес. Гочо тъкмо бъркал пико и бил с противогаз, разказаха местни жители, предава "Труд".

В къщата униформените открили още прекурсори за производство на метаaмфетамин, голямо количество пико, червен фосфор и колби.
Преди 4 години, Гочо Гочев бе задържан в Стара Загора за разпространение на наркотици. Тогава 36-годишният мъж бе свъртял лаборатория в кв. "Кольо Ганчево". За него се предполага, че е имал и още една нарколаборатория- в дома му в бургаския комплекс "Славейков", където лумна пожар.
При проведената в събота специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност, обхванала териториите на общините Айтос и Карнобат, провеждана от съвместни екипи от служители от ОДМВР - Бургас и Зонално жандармерийско управление - Бургас, под ръководството и надзор на Окръжната прокуратура в града, са задържани още десет криминално проявени лица във връзка с осъществени различни престъпления.

Към момента се установява съпричастността им към извършени кражби, посегателства спрямо личността и др.
Проверени са над десет адреса и в двете общини за наличието на крадени вещи. Открити са множество вещи - предмет на престъпления, сред които: домакински електроуреди, инструменти, машини и др.
Проверени са и над 50 автомобила за превозване на крадени вещи. Разкрити са пет кражби във връзка с образувани досъдебни производства.