вторник, 25 февруари 2020 г.

Софиянка с невероятна непроницаема защита срещу коронавируса, забравете маските


Страхът от грип, настина и най-вече новият коронавирус-убиец кара хората да бъдат изобретателни. В аптечната мрежа в страната все по-рядко се намират защитни маски, а ако има, то цената им започва да става доста солена.

Жена в София обаче е открила алтернатива. Подобно на снимките на китайци, които използват пластмасови бутилки от минерална вода, тя е сложила найлонов плик като скафандър. Кадър на ситуацията се върти в социалните мрежи.
"Когато маските в аптеките са свършили", пише към снимката. Не закъсняха и реакциите и коментарите.

Alexander Kostov Сега, като се прибирах, си направих труда да погледна в няколкото аптеки по пътя ми, на повечето от тях, още на външната врата виси надпис с големи букви: "Предпазни маски за лице НЯМА!" Това е пазарна ниша, за която ако някой тарикат се усети, може да направи добри пари.
Ilka Raeva Alexander Kostov Някой китаец, който върти бизнес в България, каква ирония!
Alexander Kostov Китаец едва ли, те трябва да направят милиард и половина само за тях, ама някой българин може да залее пазара у нас, а и в Европа, защо не?!
Grigorova Ivanka Абе, то не е смешно... Никък даже
Lo Ji Rebeka идват времена, в които вируса на Страха ще заразява психичните съпротивителни сили, имунитета срещу корони, принцеси и т. н. вируси рухва.... само заразата, която тече в нета и медиите е по-страшна епидемия от самата епидемия.... идват паник атаки... и т. н. хигиена на информацията... иначе вируси влизат в ума... не ги хранете със страха...дайте път на Любовта...", гласят част от коментарите.
Kорона вирусът... и жестоката истерия по този повод!
Проф. Мария Рита Джизмондо: До днес в Италия няма починал от коронавирус човек, никой не е мъртъв от коронавирус!

Новините от днес и със задна дата