четвъртък, 2 януари 2020 г.

Дивашко насилие: Мъж влачи гола жена по стълбите на блока, кибици снимат /видео


Чудовищно, по своята жестокост видео, е било заснето в руския град Новотроицк. На кадрите се вижда как мъж как влачи по стълбите нагоре към вход на блок почти гола жена.
Това, което се случва, е било наблюдавано поне от трима души - жена, която е снимала на телефона си, мъж, държащ вратата към входа и още един, който е заснел видеото. Никой от тях не се е впуснал да помогне.

Видеото е било публикувано в социалните мрежи и предизвиква небивал скандал. Човекът, заснел видеото, разказва, че мъжът, влачил жената, я удрял много силно и не можело да се разбере дали тя е мъртва или изпаднала в безсъзнание.

От полицията разкриват, че жената е жива и е била приета в болница. Безумната история се разиграла след конфликт в апартамента на пострадалата. Тя се скарала с приятеля си и в състояние на силно алкохолно опиянение избягала на улицата. Мъжът, с когото живеела, хукнал след нея.

Съседи разказват, че двамата често се карали, той я биел. На място дошла полиция и закарала мъжа в психиатрия, след като било установено, че той има психично заболяване. По случая се води следствие.

Новините от днес и със задна дата