вторник, 14 януари 2020 г.

Оставиха в ареста французина, блудствал с деца в Царичино

Снимка: Нова телевизия скрийншот

63-годишният френски гражданин, обвинен в блудство с малолетни момичета, остава в ареста. В обитаваната от него къща в балчишкото село Царичино са открити порнографски материали с трите момичета. Децата са на възраст 10 и 11 години.

От къщата, която чужденецът обитава под наем, са иззети фотоапарат, лаптоп и две запаметяващи устройства. Няма данни да е ползвал телефон. Няма и интернет, но пътувал постоянно.

"От извършените действия по разследването са били събрани доказателства, сочещи, че през периода от време от около 24 декември 2019 до 9 януари 2020 г., в дома си в село Царичино, област Добрич, обвиняемият е извършвал блудствени действия по отношение на посочените деца", заяви Свилена Костова от Окръжна прокуратура - Добрич, цитиран от Нова телевизия.
Французинът живее в Царичино от юли 2018 г. без адресна регистрация у нас. Първо се запознава с родственици на децата, които се грижат за домакинството му, а в края на миналата година - и със самите момичета. Майката на едно от децата разказа в ефир какво ѝ разказала дъщеря ѝ.
"Вземал ѝ е дрехи, ядене. Той е посягал към гърдите на дъщеря ми. Детето ми каза, всичко разказа и ние казахме на полицията", каза Райна Катева, майка на 11-годишното момиче.

Новините от днес и със задна дата