петък, 31 януари 2020 г.

Запишете се за новия безплатен подготвителен курс на СофтУни в Бургас


И тази година се организира безплатно обучение на СофтУни - Programming Basics в Бургас.
Курсът е подходящ за напълно начинаещи, без абсолютно никакъв опит.
Programming Basics стартира официално на 7 март, а кандидатстването е отворено за всички до 27 февруари включително. Изпитът ще се проведе онлайн на 2 и 3 май, а успешно положилите го ще продължат образованието си в СофтУни.

Занятията ще се провеждат в зала 311 на Колежа по туризъм при Технически университет проф. Асен Златаров всяка събота.
Целта на обучението е да въведе курсистите в света на програмирането по лесен и достъпен начин. Те ще могат да придобият фундаментални знания в областта и да преценят дали сферата на софтуерната разработка отговаря на мечтите им за кариерно развитие.
Курсистите ще се запознаят с основните логически концепции на софтуерната разработка, приложими за всеки един програмен език. Сред темите, които ще бъдат покрити, са - типове данни, променливи, условни конструкции, цикли и много други методи за изграждане на програмна логика.
Обучението е с цялостна практическа насоченост, като по време на лекциите на участниците ще бъдат възлагани множество практически задачи и упражнения, и ще се сблъскват с реални казуси.
Курсът е напълно безплатен, затова не пропускайте да се включите в своето приключение в света на програмирането, като кандидатствате още днес!
За повече информация и записвания - вижте долния линк!
https://softuni.bg/apply
Бургас е един от общо седемте града в цяла България, в които ще се проведе обучението. Останалите градове са София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград.

***
СофтУни е проект на Светлин Наков - вдъхновител на хиляди млади хора по пътя им към професията "софтуерен инженер".
Той има 20-годишен опит като софтуерен инженер, ръководител на софтуерни и ИТ проекти, преподавател по информационни технологии, програмиране и разработка на софтуер, ИТ консултант, предприемач и разработчик на уеб, мобилни, настолни и сървърни приложения.
Мечтата му е да направи България силициевата долина на Европа.

Новините от днес и със задна дата