неделя, 5 януари 2020 г.

Любимката на България Станка Златева наля винцето, наряза суджука и направи голямо признание / ВИДЕО

 
Петкратната световна и шесткратна европейска шампионка Станка Златева обича спокойствието и домашната обстановка. Призна, че предпочита да не я разпознават. В момента голямата любимка на цяла България се грижи за млади спортисти - момичета и момчета, които след години ще бъдат нейни заместници.

"Благодарна съм за всичко, което ми се е случило, но съм допринесла за това. Дала съм жертви, за да ми се случват тези неща. Когато човек е с добри намерения, нещата се получават”, сподели Станка Златева в интервюто, което даде пред NOVA.

Разказва, че обича спокойствието и домашната обстановка. Не обича заведенията и лудите купони. Споделя, че е подредила живота си и иска да живее свободно.

„Предпочитам да не ме познават, би ми било по-добре. В чужбина се чувствам страхотно, никой не знае коя съм и мога да правя каквото си искам”, добави Станка.

Споделя, че щастието в живота се състои в това човек да намери баланс и да знае какво иска да постигне. „Сутрин ставам, ходя на тренировки, в планината... Децата тренират, аз само им викам”, разказа Златева.

„Не ми остава много време за личен живот. Вече спрях да излизам. Наистина времето не ми стига за нищо. Поела съм ангажимент към децата, които тренирам и трябва да го изпълнявам пълноценно. Цялата ми енергия е насочена към тях. Има уникални деца, които заслужават всички тези жертви, които правя за тях”, добави Станка.

„Винаги съм си мечтала да отида на почивка в Тайланд или Индонезия

Новините от днес и със задна дата