вторник, 28 януари 2020 г.

Баща спаси дъщеря си от преминаващия влак с тялото си ВИДЕО


Египтянин спаси малкото си момеченце, което паднало от железопътна платформа на жп гара в град Исмаилия, прикривайки го със себе си пред приближаващия влак, съобщава Masrawy.

Видеозаписът от инцидента се разпространява широко в социалните медии. На кадрите се вижда как двама души лежат между перона и влака, който преминава. Студентът Ала Ибрахим, който твърди, че е заснел това видео, разказва пред изданието подробности за инцидента. Според неговите думи, бащата и дъщерята били застанали на погрешен перон. Когато пристигнал нужният им влак, те се опитали да се качат в него, като скочили от един перон в друг.
"Дъщеря му беше объркана и нямаше време да се качи, а влакът вече пътуваше по коловозите. Бащата скочи до нея и я покри с тялото си", казва Ибрахим. Според него, очевидците са решили, че както бащата, така и дъщеря ще умрат, но влакът преминал, а на тях им нямало нищо. Момичето, обаче, било в състояние на шок и не можело да се движи.
След 15 минути тя дошла на себе си и "всички се разпръснали". Източник в Египетските железници е потвърдил, че се е случил подобен инцидент. Той е заявил, че родителят и детето са решили да преминат през жп линията по най-опасния начин. Двамата са лежали неподвижно за около минута, докато влакът преминавал буквално на няколко сантиметра от тях./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата