сряда, 22 януари 2020 г.

Банда непълнолетни деца изтърбуши бургаско заведение


Банда непълнолетни деца ошушка заведение в бургаския жк „Зорница“, разположено до бл. 7 в комплекса, но бързо след това се озова в ареста.
Младежите на възраст между 14 и 17 години, които били на практика предвождани от единствения пълнолетен, нахлули в заведението на 17-и срещу 18-и декември т.г. и организирано отмъкнали две маси, пейка, три стола, 17 възглавници за столове, три декоративни фенера, три картини и др.
Общата стойност на откраднатото, което, според запознати, по всичко личи, че е било отнето, за да си направят крадците беседка, е на стойност 800 лева, уточнява Флагман.бг. В рамките на само няколко дни след подадения от собственика на заведението сигнал до полицията, униформените от Пето РУ, открили гореща следа и достигнали до крадците. Младежите задържани. Те са направили пълни самопризнания, като при претърсване на домовете на двама от тях са намерени и иззети всички откраднати вещи. Установено е, че в обекта те успели да проникнат чрез срязване на ветробранното покритие на предверието към основната зала. Работата по цялостното документиране на престъпната дейност на младежите продължава от служителите на ПЕТО РУ.

Новините от днес и със задна дата