неделя, 12 януари 2020 г.

Полицията онемя: 19-годишна роди от 50-годишния си баща


Полицията в Елче, Аликанте, която разследвала домашно насилие, се натъкнала на безпрецедентен случай – 50-годишен мъж и 19-годишната му приятелка, от която има дете на 15 месеца, са баща и дъщеря, съобщава bulgaros.ovh.

Съседка на семейството видяла момичето да седи в двора на къщата и да плаче, а едното ѝ око било посинено. Тя се обадила на полицията. Приятеля на момичето е задържан за домашно насилие. В хода на разследването се установило, че имената на задържания съвпадали с имената на бащата на момичето.

Момичето е прекарало по-голямата част от детството си в дом за деца във Валенсия, докато баща ѝ излежавал присъда в затвора. Когато излязъл от затвора, бащата се свързал с дъщеря си, която била на 16 години, и тя отишла да живее при него.

Година по-късно момичето ражда момиченце от баща си, което е регистрирано като дете на самотна майка. На лекарите в родилното момичето разказала, че бащата на бебето е млад мъж, който срещнала една вечер в нощен клуб и оттогава не го е виждала повече.

Новините от днес и със задна дата