събота, 11 януари 2020 г.

17-годишната Андрея е намерена бита, съблечена и с прерязано гърло

Резултат с изображение за андрея галиче
Снимка: Булфото

Установиха се нови подробности около жестокото убийство на ученичка, смразило тази сутрин Галиче. Както BurgasNovinite.BG информира, младото момиче е било открито в дома си с прерязано гърло.

Трупът е бил открит от неин първи братовчед, който снощи около 1 часа е получил обаждане от 17-годишната Андрея.

Мъжът не вдигнал телефона си, тъй като децата му го били направили на безшумен режим.

Сутринта той решил да отиде до дома на момичето и да провери каква е причината за обаждането. Когато обаче влязъл в къщата, той я намерил бита, съблечена и с прерязано гърло.

Мъжът веднага подал сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнали линейка и полиция от Бяла Слатина. Спешните медици само установили, че младото момиче е мъртво.

В момента целият район около къщата на жертвата е блокиран от полицията, като се изчаква дежурната група от областната дирекция във Враца. В района е пълно с близки и познати на момичето, които очакват да разберат какво се е случило.

Всички са единодушни, че Андрея е била кротко дете и е истинска загадка защо е убита и какво е предизвикало това зверство.

Родителите на момичето са разделени, като майката има ново семейство, а бащата работи в Англия. Андрея има и брат, който живее във Враца./БЛИЦ
*Хубавата Андреа е била изнасилена преди да бъде убита
*Има задържани за жестокото убийство на 18-годишната Андреа


Новините от днес и със задна дата