събота, 14 декември 2019 г.

Сгоди ли се Глория за своя любим?


Няма съмнение, че тази година е изключително специална за попфолк звездата Глория, която в началото на юни т.г. за първи път от 14 г. насам, след раздялата ѝ с Илия Загоров, намекна, че отново е влюбена. Тогава тя сподели в Инстаграм страницата си снимка от живописните градини на двореца Шьонбрун, на която позираше в компанията на пловдивския бизнесмен Йордан Джермански, обгърнал нежно талията ѝ с ръка.

И макар по онова време всичко да бе единствено в сферата на догадките, 2 месеца по-късно певицата официално призна, че с Йордан са заедно. Оттогава изпълнителката на "Пайнер" е по-щастлива от всякога, а усмивката ѝ не слиза от лицето ѝ.
Преди ден, обаче, почитателите на брюнетката заподозряха, че техните отношения са преминали на следващия етап. Причина за това е селфи, което Глория качи в сайта за фотосподеляне.
На изображението тя носи бял тоалет и позира до коледна елха, като се усмихва към обектива. Това, което направи впечатление на феновете ѝ, беше пръстенът с камък, блестящ на безимения ѝ пръст. Факт е, че бижуто много прилича на годежен пръстен. Ето защо множество от последователите ѝ отправиха към нея въпроси под формата на коментари, желаещи да разберат дали половинката ѝ официално е поискал ръката ѝ.
Но Глория така и не отговори на нито едно от питанията, оставяйки всички да се чудят дали наистина е направила "първата крачка" към олтара. Едно е сигурно - двамата наистина се обичат, а доказателство за това е и последната ѝ песен "Гост не си".
"Сгушена до теб туптя, чувствам те и пак летя. Жива съм отново с теб, намерих те, обичам те и вече съм цяла. Не искам без тебе", пее в сингъла тя, а думите сякаш са писани за Джермански.
Откакто започна връзката им, двамата са почти неразделни и прекарват голяма част от времето си пътувайки. Досега романсът им ги е отвел в Австрия, Гърция и екзотичния Оман, който посетиха преди по-малко от месец. На всеки техен общ кадър, чувството на радост ясно се чете по лицата им.

Новините от днес и със задна дата