четвъртък, 5 декември 2019 г.

Приложете японския метод на доктор Фукуцудзи за елиминиране на излишните мазнини от тялото

 Приложете японския метод на доктор Фукуцудзи за елиминиране на излишните мазнини от тялото - изображение
Повечето хора от нас си мечтаят да отслабнат по един бърз и лесен начин, без да се налага да се подлагат на различни видове диети. Това начинание изглежда почти невъзможно, но в последните години японски лекар на име Фукуцудзи открива един лесен начин за елиминиране на нежеланото тегло. Най-хубавото е, че неговият метод за отслабване изключва подлагането на специален хранителен режим, практикуването на упражнения и харченето на излишни средства.
Тази чудна терапия е обяснена в японска книга, която тиражира близо 6 милиона копия в цяла Азия. В нея докторът пояснява, че употребата на специални средства за отслабване не е необходима. Всичко, от което се нуждаем, е една голяма кърпа, въже и заравнена повърхност. Практикуването на упражнението се извършва всеки ден в продължение на 5 минути.

Доктор Фукуцудзи е експерт по проблемите, свързани с тазовата кост и открива, че основната причина за натрупване на мазнини в коремната област е изменението на тазовата и подребрената кост. След като прави своето откритие, той създава този метод за бързо и лесно елиминиране на нежеланото тегло.

1. Направете кърпата на стегнато руло с дебелина 7-10 сантиметра и дълго най-малко 40 сантиметра. Превържете я със здрав конец, за да не се развива.

2. Легнете на стабилна хоризонтална повърхност (мекото легло не е подходящо), може и на земята.

3. Поставете сгънатата на ролка кърпа под кръста си, точно на противоположната страна на пъпа (това е важно).

4. Поставете краката си на ширината на раменете и наклонете стъпалата си навътре, така че палците да се докосват помежду си, а петите да са на разстояние 20-25 сантиметра.

5. Протегнете ръце зад главата си, обърнати с дланите надолу, така че малките пръсти да се докосват. Позата е доста неудобна, ако ви е трудно да изпънете ръцете си напълно, не се притеснявайте. Основното нещо, в което трябва да се уверите, е че пръстите на краката и малките пръсти на ръцете се докосват.

6. Останете в това положение в продължение на 5 минути.


Ако сте направили всичко както трябва, вашият скелет ще започне веднага да приема естествената си форма. Постепенно ще чувствате корема си много по-плосък, а гръбнака много по-строен. Ако ви е прекалено трудно веднага да стоите по 5 минути на ден в това положение, започнете с 1-2 минути и постепенно увеличавайте времето. Резултатите ще бъдат видими след не повече от месец./saveti.framar.bg

Новините от днес и със задна дата