понеделник, 30 декември 2019 г.

Здравко от „Биг Брадър“ стана баща на момченце


Здравко Василев доби популярност с първия за България сезон на телевизионното предаване "Биг Брадър" (2004-2005 г.), от което излезе като победител. Триумфът му дойде, след като любимата му Христина сподели в ефир, че очаква дете от него - факт, който провокира хиляди българи да дадат своя глас за мъжа от Приморско, осигурявайки му първото място в тв надпреварата.
С паричната награда от 200 хил. лева той сбъдна мечтата си да си купи туристическа яхта, която му служи вярно и сега, возейки туристи в откритите води на Черно море.
Днес той все още е най-разпознаваемият шампион от риалити шоуто, чието второ "ВИП" издание през 2007 г. бе спечелено от съпругата му, която на финала се изправи срещу попфолк певицата Десислава. И въпреки че двамата напуснаха формата не само като победители, но и като популярни лица, през годините те умело избягват медийното внимание и шум.
През всичкото това време се занимават предимно със собствения си бизнес, както и отглеждането двете си дъщери - Яница и Зорница. Но 2020 г. определено ще посрещнат незабравимо, защото само преди дни те станаха родители за трети път.
На 28 декември самият Здравко сподели радостната новина в своята Фейсбук страница.
"Днес в 10 часа се запознах с най-добрият ми приятел! Владимир е само 51 см и тежи 3,5 килограма, но знам, че ни очакват незабравими мигове заедно!", гласи посланието към черно-бялото изображение, което той качи, изобразяващо допрени мъжка и бебешка ръка, свити в юмрук.
Декември определено е един от най-любимите месеци на семейството, защото наред с празненствата по случай Коледа и настъпването на нова година, те отбелязват рождения ден както на първия им син, така и този на по-малката им дъщеря Зорница, която вчера навърши 11 години.
За този специален случай, гордият баща публикува колаж от няколко нейни изображения, който сподели в социалната мрежа.

Новините от днес и със задна дата