четвъртък, 19 декември 2019 г.

Държанка на Берлускони го разобличи в съда, изкара на яве нелицеприятни факти

 
Вчера цяла Италия разбра, че Силвио Берлускони тарашел на поразия и наред пазвите на участничките в неговите купони „бунга бунга“, като много обичал да завира глава в щедро предлаганите му от хубавиците техни задни части, пише Монитор бг.
Заяви го пред трибунала в Милано носителката на титлата „Мис Пиемонт - 2010“ Амбра Баталина, която е основният свидетел на обвинението в третия процес срещу експремиера, станал популярен напоследък като „Руби Тер“. Берлускони и още 28 души - мъже и млади жени, са обвинени в корупция на свидетелите на първия процес срещу него преди шест години, когато той бе осъден на 7 г. затвор за секс с малолетната навремето мароканка Карима Ел Махруг с прякор Руби.
 Мома от „харема“ на Берлускони го направи за резил в съда на Милано
През 2015 г. обаче третата, последна инстанция в италианското правораздаване, го оправда напълно, което за прокурорите на „Руби Тер“ било станало възможно само благодарение на якото и безскрупулно подкупване с много пари на подсъдимите днес някогашни свидетели. Според разказа на хубавичката Амбра Баталина, чиято майка е филипинка, а баща ѝ италианец, едва навършила 18 години, тя участвала в кастинг за водеща на програма в телевизиите на Берлускони, представила се добре и била поканена на организирана от него „елегантна вечеря“ в имението му недалеч от Милано.

Мома от „харема“ на Берлускони го направи за резил в съда на Милано Купонът се състоял на 21 август 2010 г., но според 27 годишната сега мургава дама въобще не ставало дума за приятелско похапване в задушевна атмосфера, а за разтърсваща оргия на тогавашния премиер на Италия с трийсетина разюздани красавици. „Те целуваха Берлускони в устата – разказа Амбра вчера на магистратите в Милано, - галеха под масата интимните му части, той изкарваше гърдите им от пазвите като ги опипваше и хапеше, караше ги също така да му се дупят и навираше глава в задниците пред лицето му.

“ В същото време неговата фаворитка, сводничка и бивша зъбна хигиенистка Никол Минети танцувала гола около скулптура на надарения със зашеметяващ фалос древногръцки бог Приап, като от време на време се завъртала пред домакина, за да я пошляпа, където си поиска. Върхът на пошлостта според някогашната „Мис Пиемонт“ било раздаването на участничките във веселбата „бунга - бунга“ на секс-играчки, за да си ги навирали където им кажат. Накрая Амбра Баталина не издържала, отвратила се от обстановката и заедно с приятелката си Киаре Данезе поискали да си тръгнат. Сторили го, въпреки заплахите на авера и сводник на Берлускони Емилио Феде, че повече никога през живота си нямало да видят телевизия или конкурс за красота. Но секс-неприятностите на итало-филипинката с мераклии - медийни магнати не свършват, защото няколко години по-късно тя попада в похотливите лапи на печално известния американски кинопродуцент Харви Уайнстийн.

След като през 2011 г. в Италия се развихря скандалът с вечеринките „бунга бунга“ на Берлускони, барабар с момичетата от действителния „харем“ на Берлускони и Амбра Баталина е нарочена за „ескорт“ от медиите на Апенините. Навсякъде ѝ отказват работа и тогава тя решава да емигрира в Ню Йорк, там изкарва актьорска школа и започва да се явява на кастинги за роли във филми и сериали. За жалост през 2015 г. попада в полезрението на могъщия по онова време филмов бос Харви Уайнстийн, който изобщо не се колебае да я опипа и да направи опит да я пъхне в чаршафите си. Амбра му отказва категорично и го дава под съд за опит за изнасилване с иск за 1 млн. долара обезщетение, като следващото заседание на процеса в Ню Йорк е на 6 януари догодина.

Новините от днес и със задна дата