понеделник, 25 ноември 2019 г.

Рачков унижи болезнено Алисия!

Рачков унижи болезнено Алисия!Зрителите на "Маскираният певец" отново негодуват, след като за пореден път от елиминации се спаси Принцесата.

На всички е ясно, че зад този костюм се крие фолкпевицата Алисия и на зрителите им е най-безинтересният образ. Но договорът на вакарелската певица с продуцентите е да остане до финала.

Коментарите в социалните мрежи ясно показват, че зрителите не са тъпи и дори жалките опити на панелистите да ги заблюдят удрят на камък.
Водещият на шоуто обаче волно или неволно успя да унижи Алисия в национален ефир, а предвид отмъстителният ѝ нрав със сигурност не е оставила нещата така след лайфа.

На екрана се появиха снимки на предложенията на панелистите, два от които най-после казаха името на Алисия. Рачков обаче се обърка и заяви, че на снимката е колежката на Алисия - Анелия. След акто бързо бе поправен той се опита да замете гафа с оправданието: "Ми те са едни и същи". Рачков натърти на това, че пластичната хирургия е направила фолкпевиците като клонинги и е трудно да ги различиш.

По-късно направи още един такъв гаф, но този път обърка снимката на Дивна с тази на Райна. Това показа, че не е много запознат с лекия жанр. Дори през маската обаче си пролича, че на Алисия не ѝ е приятно да я бъркат с други колежки.

Всеизвестен факт е, че тя от години е вирнала главата си високо към звездите и не поздравява колегите си. Те също не се изказват ласкаво за нея и всеки, имал допирна точна с Алисия, съжалява за това изгубено време./show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата