вторник, 5 ноември 2019 г.

Евакуираха Анджелина Джоли заради бомба на снимачната площадка


В момента Анджелина Джоли се намира на Канарските острови, където се снима последния филм с нейно участие - "Вечните". Лентата е част от киновселената на "Marvel" и разказва историята на група безсмъртни същества на Земята, оформили историята и цивилизациите на планетата, а премиерата му е насрочена за ноември догодина.

Преди часове обаче снимките на филма бяха прекъснати, като Анджелина Джоли и актьорът Ричард Мадън, познат на зрителите от хитовия сериал "Игра на тронове", бяха евакуирани заедно с целия екип от снимачната площадка, след като е била намерена неексплодирала бомба.


Източник на в. "The Sun" сподели, че преди да бъдат откарани на сигурно място и да пристигне екип от специалисти, обезвредил устройството, всички са били обзети от силно притеснение и паника.
"Беше ужасяващо. Снарядът може и да е стоял недокоснат в продължение на десетилетия, но кой не знае какво може да се случи. Едни от най-големите световни звезди бяха на мястото и никой не искаше да рискува. За щастие експертите се справиха със ситуацията", казва източникът на изданието.
Все още не е ясен произходът на бомбата, но по време на Втората световна война (1939 г.-1945 г.) остров Фуертевентура е използван за германска военна база, затова се предполага, че тя е останала от този период.
Ситуацията вече е напълно овладяна и снимките продължават с пълна сила. В продукцията участие ще вземат още Салма Хайек и Кит Харингтън.

Новините от днес и със задна дата