четвъртък, 14 ноември 2019 г.

Историкът, разчленил младата си любовница, убил брутално и...

По време на снимките на сериал с безобразното си управление е успял да потопи цял кораб и да причини смъртта на учения Владимир Сорокин.
По вина на професора Олег Соколов, убил и разчленил красивата аспирантка Анастасия Ещенко, през 1981 година е загинал човек. За това съобщи архитектът Ирина Фьодорова.

По думите ѝ, инцидентът е станал по време на снимките на сериала „Россия молодая”. „Ролята” на Соколов била да изпревари кораб.

„Той до такава степен безобразно управляваше съда, който му бяха поверили, че успя да потопи най-добрия кораб на Балтика – красив исторически съд. Потопи съда, удави човек - най-добрия, най-забележителния учен, който бе на борда на този кораб и се оказа безпомощен”, разказва жената, която е била свидетел на инцидента.

Тя добавя, че името на починалия е Владимир Сорокин. Ирина Федорова казва още, че на плавателния съд е имало и няколко студенти, но Соколов е „скочил в лодката и е отплувал”. След трагедията срещу историка и преподавател в университета в Санкт Петербург е заведено наказателно дело.


Съдът го е признал за виновен в причиняването на смърт на един човек. Тогава обаче баща му, който е бил униформен, е успял да го спаси. В резултат Соколов получил условна присъда.

„Той е рецидивист, на съвестта му лежи втора смърт! Не е ясно дали не са повече”, заключи тя. Междувременно в мрежата се появи видео от бала на привържениците на Наполеон. Събитието се е провело в Германия през 2016 г. На кадрите се вижда професорът, който танцува и пие шампанско със своята „Жозефина” Анастасия, която 3 години по-късно ще бъде убита и разчленена.

Новините от днес и със задна дата