понеделник, 23 септември 2019 г.

От каквото се нуждаете, Fresko ще ви го достави у дома, бързо и безплатно

Понеделник, 23 Януари, 2017 10:08:26

С Fresko.bg ще спестите време! Бургазлии вече могат да заредят хладилника си онлайн. Да купят пресни зеленчуци, млечни, месни и рибни продукти, топли хлебчета, колбаси, ядки и бисквитки, необходимото за вашето бебе, дори храна за кучето или котето, козметика или други стоки.  Изберете си необходимото и ще ви го доставим у дома!

Вместо да се карате със съпруга и децата кой да отиде до магазина, или да тътрите тежки торби с продукти след уморителен работен ден, Fresko ще ви отмени и свърши всичко вместо вас. Това ще спести на вас или възрастните ви родители време, танцуване по тънък зимен лед през зимата или ходене под жарките лъчи на летен ден, както и пари за бензин, за да ходите с автомобил до големия супермаркет.

Запознайте се подробно с новата услуга на Fresko, атрактивните цени и оферти на предлаганите продукти.

Fresko е онлайн супермаркетът на Бургас, от който могат да се закупят хранителни и нехранителни стоки на страхотни цени. Всяка седмица имаме промоции на различни видове стоки и активности. 



Онлайн супермаркета работи всеки ден от 9 сутринта до 9 вечерта, като поръчки се приемат по всяко време на деня. 

Имаме голямо разнообразие от готвени храни които приготвяме в нашата кухня, всеки ден менюто е различно. Също така предлагаме прясно изпечен хляб от нашата пекарна. 

Минималната стойност на поръчка е 10 лева, а поръчките над 20 лева са с безплатна доставка. Доставяме до всички квартали на град Бургас. 

Вече имаме 600 клиента на които успяхме да спечелим доверието и пазаруват онлайн. Хората осъзнават, че пазарувайки онлайн спестяват много време и усилия.

Всички продукти и промоционални стоки, които се предлагат в онлайн супермаркета могат да бъдат намерени в двата ни физически магазина (Fresko Market). Адреса на магазина в квартал Изгрев е -  Бургас, кв. "Изгрев", бл. 53. Адрес на магазина в Лазур - Бургас, кв. "Лазур", ул. Перущица 57.

Възползвайте се активно от иновативната онлайн услуга на Fresko.bg, за да усетите удоволствието да бъдете обслужени бързо и качествено.
Пазаруването с Fresko е лесно и удобно, независимо дали сте в дома или офиса. Затова, регистрирайте се сега.

Новините от днес и със задна дата