понеделник, 23 септември 2019 г.

Намери най-добрите фирми в твоя район

Четвъртък, 29 Септември, 2016 9:33:53

Над 60 000 – толкова на брой са фирмите в най-големия и достоверен каталог в България www.firmenkompas.bg. В него компаниите са разделени в удобни категории – по браншове, по услуги и по градове, като може да се търси в определен диаметър, за да може лесно да избираш и да намериш най-добрите фирми в твоя район.

Всяка от компаниите в каталога има електронна визитка. В нея има пълното наименование на фирмата, точният адрес, имейл контакт, телефонен номер, както и местоположението с координати на карта.


Също така във всяка визитка фирмата е описана с хаштагове с основните си характеристики. По този начин потенциалните клиенти могат да видят и останалите фирми със сходни характеристики и да изберат най-подходящата за тях. Така лесно всеки безплатно може да открие фризьори, адвокати, строителни компании и др.

Включването в каталога е безплатно за фирмите, които могат да попълнят основната информация за себе си. За допълнителни атрибути във визитката – снимки и др., компаниите могат да се свържат с каталога на телефон 02 4114570 или на contact@firmenkompas.bg .

Потребителите също могат безплатно да разглеждат каталога. При въпроси може да пишете.

Новините от днес и със задна дата