вторник, 9 май 2023 г.

Всички се питат коя е младата дама, придружаваща Гълъб Донев на коронацията на Чарлз III

  

На официалната церемония по повод коронацията на краля на Великобритания Чарлз III, българският  министър-председател Гълъб Донев бе придружен от дъщеря си Габриела.

Младата дама впечатли с изискано облекло и забележителен стил. Тоалетите,  с които тя представи България са дело на най-добрия и доказал се във времето наш дизайнер - София Борисова.

В специално създадените за повод две рокли, трикратната носителка на Златната игла е вплела своя неподражаем автентичен почерк в строгия, консервативен английски стил. Облеклата са съобразени и с кралския дворцов протокол.

Изработката на тоалетите е  отнело около две седмици. София Борисова е  е използвала висок клас копринено микадо и фино копринено кадифе. 

"Задължителен цвят не беше упоменат и аз реших да заложа за коронацията на  зелен изумруд, тъй като е супер модерен и отива много на Габриела Донева", разкри дизайнерката. "Комбинирах го с дълги ръкавици и клъч от същата материя и кралска яка около раменете", пише "Телеграф".

Втория тоалет за след тържествената церемония изработих от теменужен велвет в прав силует, ефектна шапка и клъч" разказа развълнуваната София Борисова.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата