четвъртък, 18 май 2023 г.

Наталия Кобилкина обяви, че се развежда за втори път

  

                        Снимка: Булфото

Сексоложката Наталия Кобилкина обяви във Facebook, че се развежда с втория си съпруг - Такис Дретакис. 

"Продължаваме напред поотделно. След почти 9 години заедно взехме решение да продължим живота си поотделно", сподели тя в профилa си в социалната мрежа. 

"Приключи нашата мисия един към друг като съпрузи и продължаваме като близки приятели и любящи родители на нашия прекрасен син", написа още тя и обясни, че в решението им нямат влияние трети страни.

"Разводът ни вече е факт. Запазваме уважението помежду ни и се надяваме, че най-доброто за всеки един от нас предстои", в заключение заяви сексоложката. 

През 2015 г. Кобилкина също обяви в социалната мрежа, че се развежда с Делчо Добрев след 11 години брак. Тогава тя го направи с видео, в което каза, че би било честно и правилно да сподели новината с последователите си, макар да касае лично нея, защото не би искала те да научат от друго място. 

"Разделяме се с огромна любов и благодарност един към друг. Оженихме се, когато бяхме на 20 г. и бяхме с едно мислене, едно разбиране, едни чувства, но минаха 11 години и аз вървя в коренно друга посока, съпругът ми върви в неговата посока. Аз съм му много благодарна за промяната ми и в храненето, и в отношението, и за цялата подкрепа през тези години, както сигурно и той на мен. Но решаваме да вървим напред. Няма други мъже или жени, които да са фактор за нашата раздяла. Изцяло решението е просто да продължа пътя си сама", сподели тогава сексоложката. 

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата