вторник, 18 април 2023 г.

Ученик намушка 5 пъти с нож млад мъж в дискотека

 Полицаят, превозващ мигранти, имал двама помагачи - Новини СЕГА

17-годишен ученик нападна и намушка 5 пъти с нож 22-годишен мъж в нощно заведение в Кърджали на Великден, съобщиха от полицията и прокуратурата в града.

Сигналът за опита за убийство е подаден малко след 1 часа в неделя. 

Между две компании в дискотеката избухнало пререкание, но охраната е успяла да предотврати разрастване на скандала. Малко по-късно обаче в тоалетната на дискотеката 17-годишният Д.М. се засича с 22-годишен мъж от другата група. След размяна на реплики ученикът вади нож и започва да нанася удари в тялото на опонента си.

Пострадалият е транспортиран в лечебно заведение, където е настанен за лечение, а състоянието му е стабилно.

17-годишният е задържан и му е повдигнато обвинение за опит за умишлено убийство. Той ще остане в ареста за 72 часа по решение на наблюдаващия прокурор.

От Окръжната прокуратура в Кърджали допълниха, че по делото са извършени претърсвания и изземвания, разпитани са свидетели, предстои назначаване на съдебни експертизи.

За всички български граждани в Италия и италианци в България 

 Per tutti i bulgari in Italia e gli citadini italiani in Bulgaria

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата