понеделник, 6 февруари 2023 г.

Шофьор без книжка се вряза в магазин в центъра на Бургас (видео)

  

                                Снимка: Скрийншот

29-годишен шофьор без книжка от Ямбол се вряза в зеленчуков магазин в центъра на Бургас. Инцидентът е станал на ул. "Оборище".

За щастие няма пострадали хора. От удара колата е изпочупила стъклената витрина на магазина, стелажите и много продукция.

Шофьорът разказал пред пристигналите полицаи, че е излизал от близката онкология с дядо си, на който предстояла операция. След инцидента шофьорът е колабирал от притеснение и се е наложило да бъде откаран с линейка в Спешна помощ.

Пробите на мъжа за алкохол и наркотици са отрицателни. Той никога не е притежавал шофьорска книжка. 

"Продавачката, която беше на смяна, я пратихме да си ходи, защото беше много изпрашена и трепереше. Добре, че е не е била в предната част на магазина, а е била зад щанда. Хвърчали са стъкла навсякъде", разказва собственичката на магазина Елена Илиева пред Дарик.

Според собственика на обекта шофьорът е карал бързо.

В съседство на магазина се намира наказателният паркинг и много от шофьорите излизат от него ядосани и с бърза скорост, коментират свидетели на инцидента.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ

Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 
“Sportello del Consumatore” di Roma

 

Новините от днес и със задна дата