петък, 27 януари 2023 г.

Най - големият круизен кораб, с невиждан лукс и атракции, ще отплава през 2024 г.

 

От най-големия аквапарк на вода в света до безкраен басейн над океана - круизният кораб Icon of the Seas на Royal Caribbean ще издигне круизите на съвсем ново ниво, пише globetrender, цитирано от Дир.бг.

Круизният кораб от следващо поколение Icon of the Seas на Royal Caribbean International е хедонистичен гигант, който ще побира 7600 пътници и ще разполага с шест гигантски водни пързалки, седем плувни басейна и 20 палуби, които вече са му спечелили злополучното прозвище "човешката лазаня".

Когато се появи на вода през 2024 г., пътниците ще могат да избират измежду голямо разнообразие от каюти и да изследват иновативни "квартали", включително плажно убежище, обширна курортна зона и първия окачен безкраен басейн в морето в Hideaway.

Островът на приключенията ще бъде обявен за "най-добрата семейна ваканция" и ще включва приключенски парк Thrill Island - дом на атракции като Frightening Bolt, най-високата водна пързалка в морето, и Pressure Drop, първата открита водна пързалка на круизен кораб, както и квартал Chill Island със седем басейна, включително Royal Bay, най-големият басейн в морето.

Сред другите забележителности са потънал пиратски кораб на горната палуба, най-голямата ледена пързалка на Royal Caribbean в недрата на кораба, 40 ресторанта, барове и клубове, както и кварталът Suite на четири нива, където са разположени VIP каютите.

 В предната част на кораба ще се намира AquaDome, който ще се превръща от спокоен оазис през деня в оживен театър през нощта. Под него ще има 47-метров водопад. 

Icon of the Seas разполага с 28 категории стаи, вариращи от стандартни стаи до апартаменти, с нови разпределения, предназначени за семейства от трима, четирима, петима, шестима и повече души.  Категориите включват Ultimate Family Townhouse, която се простира на три палуби и разполага със собствена пързалка, бяла ограда и дори пощенска кутия, Infinite Balcony стаи с прибиращ се прозорец, който превръща стъклото от пода до тавана в балкон, и Sunset Corner апартаменти с обширни тераси с изглед към задната част на кораба.

 Icon of the Seas ще плава целогодишно от 2024 г., като седемдневните му маршрути в Източните и Западните Кариби ще тръгват от Маями на цена от 963 щатски долара на човек.

 Спирайки на пристанища като Козумел (Мексико), Филипсбург (Синт Мартен) и Басетере (Сейнт Китс), всеки круиз ще посещава частната островна дестинация на Royal Caribbean на Бахамите. 

Цената на круизния кораб е 2 милиарда щатски долара. Резервациите вече са актуални, и колкото и да е изненадващо, са почти разпродадени.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ/ 

Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 

Новините от днес и със задна дата