неделя, 20 февруари 2022 г.

Лоши новини за Денди, след опита да бъде убит! Нуждае се от кръводаряване, за да бъде спасен!

  

В петъчния ден гръмна новина, че са се опитали да убият светския хроникьор Любомир Милчев-Денди. Припомняме, че срещу него бе извършен опит за умишлено убийство.

От Софийската градска прокуратура съобщиха, че в периода от около 14 часа на 17 февруари до около 1.50 ч. в апартамент на улица "Св. Иван Рилски" в София е извършен опит за убийството на Милчев.  Извършен е оглед на местопроизшествието, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели. Извършват се и оперативно-издирвателни мероприятия. Предстои назначаването и на експертизи.

Малко след това от МВР дадоха ексклузивни подробности за ужаса, сполетял Денди. От там поясниха, че сигналът е бил подаден от друг човек, след като Денди е бил открит в безпомощно състояние в жилището. 

Сега пък стана ясно че, Любомир Милчев е в тежко състояние в столичната УМБАЛ "Света Анна" и се нуждае от кръводарители. Това съобщи актрисата Касиел Ноа Ашер в профила си в социалните мрежи.

Светският хроникьор е транспортиран в Университетската болница "Света Анна", а желаещите да дарят кръв могат да го направят в Националния център по трансфузионна хематология, като съобщят имената на Любомир Милчев, а след това занесат бележката в лечебното заведение.

"За сега ни остава само да се молим Денди да има късмет! Който желае да дари кръв / има нужда / може да го направи още утре в Национален Кръводарителски център на името на Любомир Илиев Милчев.

От там дават бележка, която носите в Окръжна болница св. Анна! А от понеделник можете да кръводарите и в самата Окръжна.

Но аз ще ида утре - защото нещата са спешни", призова Касиел Ноа Ашер в късните часове на съботния ден.

По нейна информация това не е първото посегателство над светския хроникьор. По думите на актрисата, Денди е бил пребиван поне два пъти до момента. 

Разследването по случая продължава от криминалисти на столичното Шесто РПУ под надзора на държавното обвинение.

Новините от днес и със задна дата