понеделник, 7 февруари 2022 г.

Стойко Сакалиев със зов за помощ за лечението на болната му дъщеричка

 

Футболната звезда от близкото минало Стойко Сакалиев се обърна за помощ в социалните мрежи и даде публичност на разтърсваща лична история, с която се борят той и семейството му. Бившият национален нападател на България и настоящ административен директор в ЦСКА написа във Фейсбук, че дъщеря му Любомира страда от рядко и много тежко заболяване, като предстои химиотерапия. Сакалиев моли за помощ в трудния момент.

Ето и цялата публикация:

Здравейте, ПРИЯТЕЛИ! Този пост е личен!

Вече много от вас знаят, че съм изправен пред трудно изпитание! Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком. Преди месец претърпя тежка операция, премахнаха и бъбрека и сега предстои лечение, химиотерапия. Сумата, която беше обявена от болницата е ориентировъчна и е около 70 000 евро!

Получих изключително голяма подкрепа от ЧОВЕК, на когото ще бъда БЛАГОДАРЕН ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

Също така на моите приятели, колеги, познати и СЕМЕЙСТВО!

Днес някои от тях са предприели действия за събиране на средства, за да спомогнат лечението! Тъй като преводите по сметка на болницата са международни има много висока такса, за това ме помолиха да дам личната си сметка, в коята след като се събере по-голяма сума от средства, ще бъдат преведени директно по сметката на болницата! Разбира се, всеки един получен приход и преведен след това ще бъде документиран и постнат тук в страницата ми!

Всеки един лев е предназначен САМО И ЕДИНСТВЕНО за лечението!!! Ако сумата бъде надхвърлена ще я пренасоча към друг нуждаещ се и веднага ще уведомя всички, за да набирането на средства да бъде преустановено!!!

Който има възможност и желание, може също да помогне! Благодаря Ви от сърце!

Това е българската сметка:

Stoyko Marinov Sakaliev

IBAN BG59FINV91501017584451

А това е сметката директно в болницата⬇️

The Royal Marsden NHS Foundation Trust Lloyds TSB Bank plc

67/69 Old Brompton Road, London, SW7 3JXSWIFT: LOYDGB2L

IBAN : GB62LOYD30978601022176 BIC No: LOYDGB21051

Основание : Lyubomira Stoykova Sakalieva 783293

Account No: 01022176

Sort code: 309786.

Новините от днес и със задна дата