понеделник, 7 февруари 2022 г.

Парите за лечението на дъщерята на Стойко Сакалиев бяха събрани за по-малко от 24 ч.

  

За по-малко от 24 часа стотици хора се отзоваха на молбата на футболната звезда от близкото минало Стойко Сакалиев, който се обърна за помощ с разкритието, че дъщеря му страда от рядко и много тежко онкологично заболяване.

Тя има синовален сарком, което е рядък вид рак, а след претърпяна тежка операция и премахване на бъбрека, тя трябва да се подложи на тежка и скъпа химиотерапия.

Търсената сума бе 70 000 евро, като само в рамките на днешния ден тя бе събрана благодарение на хората, които откликнаха на молбата на бившия играч на ЦСКА, който и е настоящ административен директор на клуба.

Сакалиев отново използва профила си във фейсбук, за да благодари на всики хора, дарили пари за лечението на неговата дъщеря:

"Първо бих искал да изкажа огромната си благодарност към всички Вас - за моралната подкрепа и съпричаност в този наистина труден момент... освен средствата, които всеки един отдели, за мен всъщност тази положителна енергия, която изпратихте към дъщеря ми е най-важна!!!

За по-малко от 24 часа парите, които са необходими за лечението, на този етап , са вече събрани! Бих искал да преустановя събирането на средства!

Утре ще приложа извлечение от банковата сметка тук,за пълна прозрачност . Също така ще добавя и баланса от сметката в болницата . Ще ви уведомявам как върви лечението и какви средства се израходват за него!

Благодаря ви,благодаря от сърце!

Думите са излишни..."

Новините от днес и със задна дата