вторник, 4 януари 2022 г.

Фойерверк откъсна главата на полковник от МВР в Русия

  

37-годишен мъж бе убит в Рязанска област, Русия, в новогодишната нощ. Според съобщение на местния сайт ya62.ru неправилно изстрелян фойерверк е откъснал главата на полковник от полицията. Зловещият инцидент се разиграл в село Федоровски, Захаровски район.

"В район Захаровски в първия час на нощта беше убит човек, фойерверките му откъснаха главата. Това е цитат от местната администрация", съобщава източник на регионалния сайт.

По думите му мъжът е бил полковник от полицията. От Районното управление на Следствения комитет са потвърдили факта за трагичния инцидент и смъртта на мъж, роден през 1984 г. Иззети са пиротехнически средства и документи. Разследващите установили, че починалият е дошъл да посети приятели, за да празнува Нова година от друг регион.

„Случи се 10-15 минути след Нова година. Мъжът запали фойерверките и зарядът не излетя, а го удари в областта на челюстта и слепоочието. Той получи наранявания, несъвместими с живота, а, когато линейката пристигна, вече беше твърде късно“, добавя източникът./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата