петък, 31 декември 2021 г.

Борислав Цеков: В държавата на Киро и Ленчето ще става все по-зле за обикновените хора

  

"Дипломирана посредственост и фунционална неграмотност, зад които прозират ясни икономически и чужди интереси, превзема държавата", пише в социалната мрежа "Фейсбук" експертът по конституционно право Борислав Цеков. Ето какво още казва той:

Момченца и момиченца с нулеви административен опит и познания за държавността и управлението, офисен планктон - довчерашни дребни стажанти или младши служители в частни фирми и кантори, днес са инсталирани на ключови позиции в управлението и висшата администрация.

"Калинките" се подменят със стартъп-калинки. Експертността постепенно пада под санитарния минимум. Вижте назначенията, вижте парламентарните комисии. Готовността за предателство на националните интереси обаче е на макс. Това нашествие на хунвейбини без вратовръзки ще има дългосрочни негативни последици за България.

Нужна е промяна, но към добро. Бедата е, че такава не се задава (защото и българския народ не я търси и не я иска). А "промяната", която сега ни пробутват е от досегашното лошо към бъдещо още по-лошо.

Все пак проправителствените клакьори (голяма част от тях преди 12 години клакьорстваха на ГЕРБ или не смееха да шукнат, докато ние критикувахме властта открито, както и сега) няма да заглушат нито цените в магазините, нито сметките за тока и парното, нито инфлацията.

Ще става все по-зле за обикновените хора в държавата на Киро и Ленчето. И все по-добре за олигархията, която подрежда това управление. Но всичко е точно. И рано или късно ще приключи унизително и жалко. Гледан филм.

Новините от днес и със задна дата