събота, 4 декември 2021 г.

Мистична красавица от Карнобат събра над 70 000 фенове в Инстаграм, без да показва лицето си

 

Зад страничката „The woman in black“ със 70,4 хил. последователи, стои момиче от Карнобат. Миглена е само на 16 години, когато решава да създаде своя страница в нашумялото приложение Инстаграм, пише Флагман.

Преди да направи страничката си, Миглена обича да следи други подобни страници и се замисля за своя собствена. Тя е вдъхновена от различни мисли и цитати, и решава да предаде вдъхновението и на други последо-ватели в Инстаграм.

Споделя, че съвсем случайно е решила да създаде „The woman in black“ и не е очаквала в началото да достигне толкова последователи. Тя е изключително радостна от факта, че публикациите ѝ достигат до много хора. Чрез постовете си момичето кара аудиторията да се замисли и да се припознае в тях. Идеята за страничката на Миглена се реализира през 2017г. Само след 5 месеца последователите започват да растат и това мотивира момичето да продължава да качва постове.

„Всичко стана с постоянство. Винаги съм поддържала страничката сама. В момента има 13,800к публикувани поста. Никога не съм се отказвала от нея. Имала съм доста предложения от хора, които искаха да я купят, но аз твърдо отказвах“, споделя Миглена.


В „The woman in black“ има спонсорирано съдържание. Сред споделените публикации намират и мисли на Миглена, но тя предпочита да не издава кои са и да ги запази за себе си. Според нея, интересът към страничката се дължи на това, че тя знае какви неща се харесват на аудиторията ѝ и винаги се стреми да публикува цитати, в които хората да се припознават.

Предимно отзивите за „The woman in black“ са доста добри. Всички последователи харесват и с удоволствие четат публикациите. Един от най-харесваните ѝ постове има над 7 хил. харесвания.

Миглена е категорична, че ще продължи да се занимава с поддържането на страничката си. Тя е радостна, че нейните публикации създават голям интерес у последователите и това я мотивира да продължи да прави това, което обича.

Родена съм на 25.06.2001 г. в град Бургас. Завършила съм гимназия в град Карнобат. В момента работя онлайн. Това е работата, която обожавам. Държа изключително много на семейството и приятелите ми.

Никога не се отказвам от целите си, правя всичко възможно да ги постигна. Обичам да помагам на хората в нужда и винаги се стремя да изслушвам другите. Обичам да пътувам, да се разхождам, да чета книги през свободното си време. Благодарна съм на семейството си за всичко, което са направили за мен.

Новините от днес и със задна дата