събота, 27 ноември 2021 г.

Борисов: Румен Гечев да дава финансови съвети е като Кузов да е възпитател в детска градина ВИДЕО

 

Държавата трябва да премине през това което се случва в момента, ние трябва да бъдем търпеливи, да проявим уважение, но и да си задаваме нашите въпроси, заяви бившият премиер Бойко Борисов в Арбанаси.

Благодарим на всички вас, които в условията на терор, участвахте в тези избори. Два дена преди изборите, полицията да влезе в университета. Който посмее да гласува за партии, членове на европейският парламент трябва да бъде брутално привикван, арестуван и тормозен, отбеляза Борисов.

Над 70% от хората не излязоха да гласуват. Тези които отиват и предлагат предложения в момента, които десетилетия няма да могат да се поправят - те имат по 100 000 гласа. 

Учуден съм да разбера, че по-приемлив вариант за водещите преговори от ГЕРБ е световният шампион в света по фалирането на банки Румен Гечев. Той да дава финансови съвети, това е все едно осъдения за педофилия Кузов да е възпитател в детска градина. Или Овчаров или Масларова... те ли са по-приемливи?

"Нахалство след нахалство!", коментира той реакциите на управляващите след инцидента с македонския автобус на автомагистрала "Струма". 

Ами какво направиха за загиналите? Първите изказвания на Рашков, на кмета на Перник, всички насочиха, че пътят е виновен и че ние сме го строили. Чак във вечерните новини посмяха да пуснат кадрите от откриването, с премиера Станишев. И от този момент, темата приключи, заяви Борисов.


Ако не бяхме на 112-то място на медиите в света, от 7 месеца, те са 100 процента под контрола на Радев и неговите хора. Защо тези преговори не протекоха преди изборите - за да могат хората да чуят. Сега чуваме само обещания.

Отварям скоба - ние уважаваме избора на българите. След като те са гласували, да им теглят заеми от по половин милиард всяка седмица, това е положението. Вашите деца ще връщат тези заеми, трябва да се знае. 

Само социалните, които разискваха вчера са 15 милиарда, изчисли Сачева.

Ние винаги сме били на излишък, сега сме в дефицит. Ще мине пандемията, европейската комисия ще наложи глоба за този дефицит. Инфлацията ще отиде декември 10 процента. Дефицитът ако го закърпят на 6,7 процента ще е добре.

Давам хипотеза - какво става ако те вкарат всичките тези предложения и ги гласуваме. Разходите вървят, милиард след милиард всяка седмица. Кой ще ги изкара тези милиарди? Няма магистрала, кпп-та препълнени, как ще стане.

Амбициите на младостта са много хубаво нещо, но не ги ли подкрепиш с опит.... тези красиви обещания които слушаме, няма да им излезе краят.

Ще имат 100%-овата ни подкрепа за всяко предложение в зала. Ако така вървят разходите ще отидат на 20,30 милиарда. 

Чудовищна миграция в момента, за да не ги задържат в центровете бързо им издават документи и оставят 100 % безконтролни.

Когато си пръв по ковид смъртност в света, преди нас имаше единствено една държава дето още канибализма е наличен, да раздаваш медали - това е гьонсуратлък. Ден със 200 загинали, вечерта се играе хоро от Радев и неговите хора, свирят на китара и пеят, каза още Борисов.

Изведнъж се оказа, че партията на Бойко Рашков е строил магистралата и я пуснал в експлоатация 15 години без акт 15, а Нанков и Аврамова ги разкарваха като мечки 2 дни преди изборите, каза още Борисов. А нарушенията с машините? Където машината се е развалила ГЕРБ рязко започва да дърпа напред. но ние трябва да преминем и през това, възмути се той. 

Асен Василев казал, че няма да вдига данъците, но при тези разходи, как ще стане като сметка? Малкия бизнес усети скока на тока, средния да не говорим за големите,. Защо? Защото крадат, докато говорят за подредени измислени чекмеджета. По 10 милиона на ден заминават. Вече месеци това се случва, милиарди ги няма, констатира лидерът на ГЕРБ.

Новините от днес и със задна дата