сряда, 13 октомври 2021 г.

Съпругът на Сашка Васева за състоянието ѝ: Не е добре, но психически тя се държи

                   

 В началото на месеца стана ясно, че неотдавна на певицата Сашка Васева е била поставена тежката диагноза тумор в мозъка, който е довел до слепотата ѝ, тъй като се намира близо до очите и притиска зрителните нерви.

През последните години светът пред погледа на изпълнителката постепенно потъваше в мрак, докато накрая той не го погълна изцяло.

Оказва се, че в миналото, когато са се появили първите симптоми, преглеждащите я специалисти са сбъркали в определянето на нейното заболяване, вследствие на което тя е загубила цяло десетилетие, подлагайки се на грешно лечение. 

Наскоро обаче роден неврохирург открива истинската причина за загубата на зрението ѝ, след което тя заминава за Германия. Там лекарите ѝ съобщават, че трябва спешно да се подложи на животоспасяваща операция, която ще струва 90 хиляди евро.

Вчера блондинката посрещна 55-ата си годишнина в Мюнхен, където всеки ден посещава болницата, в която ще премахнат образуванието. Засега обаче все още се събира екипът за процедурата, в чиито ръце стои съдбата на Сашка, но времето, с което разполагат, не  много.

Съпругът на бившата участничка в риалитито "VIP Brother" е неотлъчно до нея, оказвайки ѝ нужната подкрепа в това сериозно изпитание. Днес той се включи на живо чрез видео връзка в студиото на предаването "Здравей, България" по Нова телевизия, за да коментира състоянието на своята половинка. В разговора Христо Бакърджиев сподели, че жена му не е добре, но въпреки това се държи психически, което е от голямо значение. Наред с това обясни, че тя постоянно посещава едно от здравните заведение в града, обявен за център на провинция Бавария, където се подлага на различни тестове и процедури.
Застанал до легло, в което лежеше любимата му, той разказа, че през изминалите дни с тях са се свързали много от близките и познатите им, желаещи да им помогнат за предстоящата операция. Само че по думите му банковата сметка, по която са казали, че възнамеряват да направят превод, не е тяхна.

Новините от днес и със задна дата