четвъртък, 21 октомври 2021 г.

Анджелина Джоли се появи на събитие и стресна всички с вида си

  

Известната 46-годишна актриса Анджелина Джоли присъства на премиерата на филма на Marvel "Вечните", в който изпълнява една от ролите.

Заедно със звездата на червения килим се присъединиха петте ѝ деца, които пожелаха да подкрепят майка си по време на прожекцията.

Мнозина обаче забелязаха не трогателността на момента, а състоянието на актрисата.Актрисата е била доста слаба през целия си живот, защото се е борила с анорексията още като тийнейджърка. Обикновено обаче върху нея е оказвано влияние от вече бившия й съпруг Брад Пит  или от режисьорите на филми, които са отказвали да одобрят Джоли за роля, докато не напълнее малко. 

Но напоследък здравето на звездата явно се е влошило, тъй като всички на премиерата забелязаха острите ѝ рамене, изпъкналите ключици, тънките ръце, изпъкналите кости и кръговете под очите. 


Актрисата винаги е спирала да се храни поради стрес, така че по време на развода си с Брад Пит, с когото прекара повече от десетилетие заедно, Джоли напълно загубила апетит, пише Central Recorder.


Процесът за попечителство над детето продължи четири години, така че състоянието на звездата не се подобри много. Стигнало се е дотам, че децата да подканят майка си да започне да се храни, тревожейки се за нея.Ситуацията се е оказала толкова критична, че папараци хващат актрисата да напуска болницата, а целта на посещението тя е решила да не съобщава.Джоли обикновено говори открито за операциите си и за битката си с рака, като се опитва да мотивира жените да се грижат за здравето си и да се подлагат на редовни прегледи.

Тази прикритост накара феновете ѝ да повярват, че заради отслабването и последиците от него върху тялото ѝ е била необходима лекарската помощ./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата