неделя, 12 септември 2021 г.

Пиарката на Борисов за чата с главния прокурор: Не крия, че го познавам

  

Пиарката на Бойко Борисов не скри, че се познава с главния прокурор. Повод за коментара ѝ стана публикуваната в социалната мрежа снимка на Иван Гешев с телефон в ръка, на чийто екран се вижда чат с някого, който се казва Pi Ar Sevi Boiko.

Фотосът бе публикуван от депутата от ИТН Радостин Василев, който разкри, че снимката е направена по време на ожесточените дебати в правната комисия, когато Бюрото за защита на свидетелите бе прехвърлено от прокуратурата на правосъдния министър и започна обсъждането на закриването на спецсъда, а следваше и закриване на специализираната прокуратура.

"Не крия, че го познавам. Имаме десетки събития заедно. Виждате това, което виждат всички", призна самата Севдалина Арнаудова, която беше заедно с лидера на ГЕРБ на Перперикон. Борисов също даде своя прочит по темата, като се пошегува, че нищо особено не е станало.

"Е, какво - пращат си усмихнати човечета, смеещи се, плачещи... Заради това си вземете телефон като моя - няма човечета, няма нищо", заяви Борисов и попита защо медиите не попитат президента за чата на Пламен Узунов със съдии.

"Казах ѝ освен с мен с никой друг мъж да не си пише...", продължи с шегите Борисов. И добави: "С Манолова може, защото и аз съм си чатил малко с нея".

Новините от днес и със задна дата